Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 50 times 0 Answers
0
متقاضی اجاره پارکینگ در اطراف خیابان Ridgewood هستم اگر موردی هست لطفا بهم پیام بده ممنون
2021-09-19 19:41:00
Montreal
عمومی
#اجاره
0
Votes
0
Answers
50
Views
Similar Question:
#اجاره
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام برای خونه های کاندو، صاحبخونه میتونه برای تمدید لیز هر چقدر خواست بزاره رو اجاره؟
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
4
Views
کسانی که در مونترال هستن اگر نیاز به مترجم جهت ترجمه گواهینامه ایران و همچنین نیاز به مربی جهت آموزش قوانین شهر و اجاره ماشین جهت امتحان شهر دارند به من میتونن پیام بدن از طرفی کسانی که در استان کبک هستند و میخواهند امتحان نالج بدن، من چندتا فایل دارم که اگر خواستن پی وی پیام بدن براشون میفرستم
2021-08-30 12:49:00
#Montreal
[ترجمه گواهینامه ایران]
عمومی
0
Votes
0
Answers
55
Views
در مورد تمکن سوال داشتم من خودم اپلینک اصلی هستم و ۴۰۰ تومن حسابم هست و یک ماشین به نامم هست واسه تای ۵ هزارتام که حدودا ۱۰۰ تومن میشه دیپازیت پرداخت کردم همسرم هم ۲۰۰ تومن حسابشون هست و یک خونه به نام شون واسه تای که اون خونه رو اجاره دادیم ماهی ۱۰ تومن اجاره اونه بنظرتون نیاز به ساپورتر هم داریم که معرفی کنیم
2021-08-30 17:02:00
#Canada
[ماشین]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
با عرض ایا کسی اطلاع داره برای اجاره خانه در تورنتو به غیر از این گروه های تلگرامی ایرانی از چه طریق دیگه ای میشه خونه یا اتاق پیدا کرد برای منطقه نورث یورک.ممنونم
2021-09-02 07:01:00
#Toronto
[منطقه نورث یورک]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
میخواستم مشورتی باان خصوصا اونهایی که خیلی وقته در کانادا هستن داشته باشم من تازه اومدم و اپارتمانی رو که قبلا در نانزایلند پیش خرید کرده بودم تحویل گرفتم فقط حدود سه ماه اینجا میمونم و برمیگردم ایران و تا یکسال بعد نمیام در مورد خریدن وسایل خونه ای که این سه ماه نیازم هست مثل تخت ایا بعد رفتنم خونه رو با وسیله اجاره بدم بهتره یا یک انباری اجاره کنم و وسایل رو بذارم اونجا؟
2021-09-03 08:45:00
#Montreal
[کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
، ممکنه بفرمایید آیا مقدار افزایش اجاره آپارتمان بین مستاجر و صاحب خونه توافقی است؟ یا سقف تعیین شده ای دارد؟
2021-09-03 21:03:00
#Toronto
[اجاره]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
آیا زوج داشنجویی که تازه اومدن کانادا و حاضر هستند چهار ماه اجاره (ماه اول + سه ماه آخر) رو جلوتر پرداخت کنند برای اجاره زیرزمین مناسب هستند؟ هر دو جوان, اهل کلمبیا و بنظر آدمهای موجهی هستند
2021-09-06 16:56:00
#Toronto
[کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی اطلاعی داره از این شرکتهایی که خونه رو تحویل میگیرن و اجاره میدن و یه حق الزحمه ای بر میدارن تمام کارهای قانونی هم با اونهاست اگر کسی اطلاعات داره لطفا اسم شرکت و یا تلفن رو لطف کنه توی گروه بذاره مرسی
2021-09-07 15:07:00
#Toronto
[کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
به همه ، آیا گروهی برای آگهی های اجاره واحد مسکونی ( موقت ) در مونترال داریم ؟
2021-09-09 10:06:00
#Montreal
[مونترال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
یه خانواده ۳ نفره هستیم و متقاضی یه واحد آپارتمان توی کوکیتلام برای اواخر اکتبر یا اول نوامبر ممنون میشم اگر موردی بود پیام بدین سپاس فراوان
2021-09-12 05:58:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
9
Views
یک بیسمنت مستقل در محیط خانوادگی و آرام، بچلر(استودیو) رنویت شده، تمیز، فرنیشد(وسایل نو) واقع در ریچموند هیل آنتاریو، لاندری مجزا و درب ورودی جدا و ۱ عدد پارکینگ در درایو وی برای اجاره کوتاه مدت مناسب افرادی که از ایران قرار هست بیان و به یک زوج یا یک نفر ۵ دقیقه پیاده به ایستگاه اتوبوس به سمت فینچ فاصله دارد قیمت هم بسته به مدت اقامت متفاوت است No pet and No smoke Plz در صورت تمایل لطفا خصوصی به من پیام بدین.ممنون
2021-10-03 02:39:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
12
Views
کدوم صرافی دان تاون نرخ بهتری داره؟ ترجیحا اطراف خیابان کرسنت
2021-09-07 09:12:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal